Toyota Hilux Single Cab Bushcamper

This comfortable camper is fully equipped for 2 people. The car has a strong 2.8 turbo diesel engine that allows you to travel safely through Southern Africa. The long range diesel tank ensures that you can also get to the most remote places. The car also has a double battery, two spare wheels and air conditioning. The compact camper body makes this an ideal 4×4 car for a comfortable self drive.

With the Single Cab Bushcamper you get a complete cooking and camping equipment including table and chairs, a large water tank and a refrigerator. At the Single Cab Bushcamper you cook outside the car. The camper body is only for sleeping and / or sitting in the car. This is in contrast to the Trax camper that we offer.

Specifications can vary per car and supplier. Please request the specifications of the car on offer.

 

Specificaties

Bekijk hier de specificaties van de Toyota Hilux Single Cab Bushcamper. De specificaties van de Toyota Hilux Single Cab Bushcamper kunnen verschillen per leverancier. Vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen. Alle kampeer 4x4 auto's hebben een zeer complete uitrusting voor 2-4 personen waarbij vrijwel alles inbegrepen is voor het maken van een kampeerreis door Zuidelijk Afrika.

2.8 dieselmotor

bbq

BBQ set

Complete BBQ set

gasfles

Jerrycan voor diesel

1 of 2 jerrycan(s) van 20 liter (afh. uitrusting)

gaskoker

Camping gas cylinder & stove

1 or 2 gas cylinders to cook (dep. equipment)

keukenset

Keukenset

Complete keuken en bestek set

laadkist

Laadkist

Een laadkist voor de kookuitrusting en proviand

lantaarn

Lantaarn of lamp

12v oplaadbare lantaarn of een gaslamp

radio cd

Radio / CD

De auto is voorzien van een radio/cd speler, USB aansluiting en vaak AUX en Bluetooth

stuurbekrachtiging

Stuurbekrachtiging

De auto is voorzien van stuurbekrachtiging

tafel en stoelen

Tafel en stoelen

1 tafel en 2-5 stoelen

Watertank

Een 40 liter watertank (afh. type)

diepvriezer

Koelkast / vriezer

12v/220v (afh. type)

2e reservewiel

Een 2e reservewiel voor voor meer veiligheid onderweg

2e accu

Een 2e accu als stroomvoorziening voor de koelkast

airco

Airco

De auto is voorzien van airconditioning

Rates

Rates vary strongly per season, starting location and amount of days.

Indicatieprijs per dag

  • Laagseizoen (januari - maart) v.a. €94,-
  • Voorseizoen (april - juni) v.a. €110,-
  • Hoogseizoen (juli - oktober) v.a. €182,-
  • Naseizoen (november - december) v.a. €160,-

The rates vary strongly per season and starting location. We are happy to offer you a favourable quotation, matching your personal preferences!

Inbegrepen

Unlimited kilometers
Full camping equipment
12v fridge/freezer
Extra diesel or water tanks
Two spare wheels
Standard insurance Excess
Selfdrive4x4.com Keycord

Niet inbegrepen

Reduced or Zero Excess
Cross border documents
2nd driver (see quote)
GPS and/or Satellite phone
One way fee (see quote)
Additional equipment (if needed)
10 / 10

Geweldig avontuur!

Zelf met een auto door Zuid-Afrika rijden was in één woord waanzinnig! Wij reden van Johannesburg naar Kaapstad. Deels via de kust en deels via de Karoo; een hele gevarieerde reis. Wij waren met twee vriendinnen op reis en vonden het vooraf wat spannend om zelf te gaan rijden in Zuid-Afrika. Die zorgen bleken nergens voor nodig. Met hulp van Hans en Marco gingen we goed voorbereid op reis.

We kregen een Dropbox met daarin alle vouchers van de accommodaties, de reisroute en per dag persoonlijke tips voor in de omgeving. We hadden een paar lange reisdagen, maar wij vonden dat niet zo erg aangezien je de dag daarna dan vaak weer kon uitrusten.

Al met al een fantastische ervaring!

Anne de Lange

10 / 10

Een divers land

In twee weken zijn wij met een huurauto van Durban naar Kaapstad gereden. Hans en Marco deelden een Dropbox met ons waarin we de volledige reisroute plus handige (en vaak leuke) tips per reisdag. De route tussen Durban en Kaapstad was ongelooflijk divers. Waanzinnig hoe het landschap continu veranderde.

De accommodaties waren allemaal prima verzorgd. De inrichting van de accommodaties in de SANparks was soms wat verjaard, maar die chalets staan dan wel weer op de mooiste plekken in de natuurparken. Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke service van Tongasabi.

Wij gingen in juni, in de Afrikaanse winter, en dan kon het ’s ochtends nog erg koud zijn. Warme kleren meenemen is aan te raden!

Tessa en Sophie

9 / 10

Top reis

Mijn partner had de reis geregeld met Marco van Tongasabi.  Zelf rondrijden en het reistempo bepalen beviel ons erg goed. Geen gedoe met wachten op een groep, gewoon gaan en staan waar je wilt.

Het reisschema zat goed in elkaar. Wij wilden graag veel safaridieren zien dus hebben wij veel wildparken bezocht en dit afgewisseld met kust en wandelingen.

Ik zou dit bedrijf aanraden voor een reis door Zuid Afrika.

Iris Koek

10 / 10

Sterke punten

Aardige mensen met verstand van zaken. Gaven ons een goede voorbereiding voor de reis. Het persoonlijke portaal is handig voor achtergrond informatie over de locaties en accommodaties.

Verbeterpunten

Eigenlijk niets te klagen.

 

Anoniem

9 / 10

Hans bedankt!

Een combinatiereis van Kaapstad en natuurparken gemaakt. We begonnen met de Tuinroute en Tsitsikamma, daarna op safari in het Elephant National Park en langs de rotsformaties in de Karoo woestijn naar Stellenbosch. Na het avontuur in de nationale parken hebben wij nog een paar dagen doorgebracht in kaapstad, een top stad met veel te doen.

Er was 1 langere reisdag, maar verder waren de afstanden goed te doen. Zeker een aanrader!

Tim & familie