Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Amukela Game Lodge - Balule

Een verblijf bij de Amukela Game Lodge en het Balule Nature Reserve grenzend aan het Kruger Park. Deze aangename en voordelige lodge biedt u een perfect verblijf in de Zuid-Afrikaanse bush. Wij raden een verblijf van cas. 2-3 nachten (minimaal) aan bij deze lodge.

Er zijn diverse excursies mogelijk zoals game drives en game walks op zoek naar de big five! Olifanten safari's en bijvoorbeeld een bezoek aan Moholoholo.

Reisbeschrijving: 
Amukela betekend welkom in het lokale iTsonga! De Amukela Game Lodge ligt diep verscholen midden in de bush en het 40.000 hectare grote Balule Nature Reserve. Dit private wildpark, Balule is onderdeel van het “Greater Kruger National Park” waardoor alle dieren vrij zijn om te migreren tussen het Kruger Park en de omliggende privé reservaten. Binnen het Balule Nature Reserve is het daardoor ook mogelijk de big five tegen te komen. De Amukela Game Lodge is een ideale uitvalsbasis voor game drives en wandelsafari’s. Het is de meest voordelige lodge in het reservaat met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Balule ligging:
Amukela ligt gunstig ten opzichte van deverschillende bezienswaardigheden en attracties in dit deel van Zuid-Afrika. Er worden safari’s naar het Kruger Park georganiseerd en het is mogelijk een bush wandeling of een gamedrive te maken onder begeleiding van professionele gidsen. Ook is het mogelijk om heerlijk uit te rusten en in het zwembad te zwemmen. Vanaf het schaduwrijke terras kunt u bij de Amukela Game Lodge uit kijken over de drinkplaats, die ook in de avonduren verlicht wordt.

Het diner bij de lodge wordt geserveerd in de boma, of op het terras bij de drinkplaats. Hier kunt u genieten van de echte Afrikaanse gerechten zoals braai (barbecue), bobotie en de potjiekos! Ondertussen luistert u naar de geluiden uit de Afrikaanse bush!

Verlengen: 
Een verblijf bij de Amukela Game Lodge kan prima gecombineerd worden met een bezoek aan het Kruger Park en de panorama route met de Blyde River Canyon.
Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis