Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com

Zuid-Afrika Mapungubwe & Kruger Park Comfortabele Safari

Offerte aanvragen

Een leuke en compacte safari reis naar het noordoosten van Zuid-Afrika. U bezoekt het Mapungubwe National Park bij de Limpopo rivier en vervolgens reist u door naar het Kruger National Park. Afsluitend verblijft u in een privé game reserve en luxe lodge.

Deze reis is op aanvraag beschikbaar vanaf twee personen en ook bijzonder geschikt voor minder validen reizigers. Vervoer is met een comfortabele auto (MPV) met airconditioning en voor grotere groepen of families is er een bus beschikbaar. Tevens kan er een speciale bus gebruikt worden welke is ingericht voor het vervoer van een of meerdere (elektrische) rolstoelen.

Bekijk reisroute

Dag 1: Johannesburg
Na aankomst op het vliegveld transfer naar de lodge in Johannesburg.

Dag 2: Mapungubwe National Park
We reizen vandaag vanuit Johannesburg naar het Noorden en komen in de loop van de middag aan in het Mapungubwe National Park. Dit park ligt op de grens met Zimbabwe en Botswana. Namiddag game drive.
Accommodatie: rondavels, tented camp of chalets. Maaltijden: ontbijt en diner inclusief, lunch niet inbegrepen.

Dag 3: Mapungubwe National Park
Een volledige dag in het Mapungubwe National Park. Mapungubwe is een relatief nieuw en onbekend National Park. Het heeft historische waarde door de Mapungubwe mensen die hier geleefd hebben. De ligging op de grens met Zimbabwe en Botswana en de confluence van de Sashe en Limpopo rivier maken het uitzicht spectaculair. Daarnaast heb je goede kans veel olifanten te zien en zijn er ook enkele neushoorns in het park. Leeuwen en luipaarden komen ook voor. Game drives en optionele excursies zoals een wandeling. Accommodatie: rondavels, tented camp of chalets. Maaltijden: inclusief.

Dag 4 en 5: Kruger Park (noordelijke deel)
Na Mapungubwe reizen we door naar het Kruger Park en een camp in het noordelijke deel van het Kruger National Camp. Bijvoorbeeld Mopani of Shingwedzi. Aangezien dit een maatwerk reis betreft kan er rekening gehouden worden met de voorkeur van de reiziger voor een bepaald camp in het Kruger Park (rest camps afh. beschikbaarheid). Game drives en optionele activiteiten mogelijk zoals night drive of safari te voet onder begeleiding van een gewapende ranger. Accommodatie: rondavels, tented camp of chalets. Maaltijden: inclusief.

Dag 6 en 7: Kruger Park (centrale deel)
Verder naar het Zuiden en een tweede camp in het Kruger Park. Diverse rest camps mogelijk zoals Satara, Olifants, Lower Sabie, Skukuza en Pretoriuskop. We maken game drives en ook is het weer mogelijk extra activiteiten te ondernemen. Accommodatie: rondavels, tented camp of chalets. Maaltijden: inclusief.

Dag 8, 9 en 10: Tshukudu Lodge of Balule Nature Reserve
We laten het Kruger Park achter ons en reizen naar een privaat natuurreservaat (wildpark) Er zijn diverse opties mogelijk en de keuze van het park wordt afgestemd op de wensen van de reiziger (accommodatie afh. beschikbaarheid). Alle activiteiten zoals game drives, game walks etc. (2 per dag) inclusief. Accommodatie: lodge. Maaltijden: inclusief.

Dag 11:  Johannesburg
De laatste dag van deze reis. We keren in de loop van de middag terug in Johannesburg. Optionele verlengingen mogelijk.

Verlengen: 
Deze reis is vrij gemakkelijk te verlengen met een verblijf in de Kaap Provincie. Bijvoorbeeld bij Lekkerwijn in de buurt van Stellenbosch.

Offerte aanvragen
Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis