Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Kampeersafari Reizen

Een avontuurlijke kampeersafari is een leuke en relatief eenvoudige reis waarbij u dicht bij de natuur komt. Het zijn reizen waarbij u slaapt in een tent en dus echt gaat kamperen. In de wildparken van bijvoorbeeld Botswana heeft u kans dat de dieren dwars door het kamp lopen, meer avontuur is bijna niet mogelijk! Meestal wordt het kamperen afgewisseld met een verblijf van 1 of meerdere nachten in een lodge.

Ons complete aanbod kampeersafari reizen

De kampeersafari's zijn beschikbaar als kleine internationale groepsreis (4-12 personen) en open voor individuele boekingen of beschikbaar als privé reis voor families of vrienden. We verzorgen regelmatig kampeersafari reizen voor privé groepjes waarbij bijvoorbeeld vaker als afwisseling in een lodge of vaste (luxe) safari tent geslapen wordt.

Tenten en slapen:
U slaapt in een tent, meestal zijn dit canvas koepeltenten gemaakt in Zuid-Afrika. De afmetingen verschillen per reis (ca. 2.00mx2.00m tot 3.00mx3.00m). Er wordt gebruik gemaakt van matrasjes en bij sommige reizen gaan er ook lichtgewicht veldbedden mee. Normaal gesproken brengt u zelf een slaapzak mee maar vaak is het ook mogelijk een slaapzak te huren voor tijdens de kampeersafari.

Sanitair:
Meestal zijn er eenvoudige sanitaire voorzieningen beschikbaar op de kampeerplaatsen maar soms wordt er ook wildgekampeerd. In principe zijn er overal sanitaire voorzieningen als wc en douches beschikbaar.

Maaltijden tijdens de safari:
Tijdens de reis worden de maaltijden samen met de gids (en eventuele assistent) bereid. De reizigers mogen een handje meehelpen maar het is niet nodig zelf te koken. 's Morgens zijn er rusks, thee, koffie, sap, brood etc. wat er maar beschikbaar is tijdens de reis (dit kan per bestemming verschillen). Tussen de middag brood en crackers en 's avonds een combinatie van groentes, salades, pasta of rijst of een braai (barbecue). Koken voor vegetariërs of speciale diëten is ook mogelijk.

Vervoer en gids:
De kampeersafari reizen worden verzorgd door een professionele gids uit meestal uit Zuid-Afrika, Botswana of Namibië welke ook vergezeld kan worden door een tweede gids of assistent (kok). Vervoer vindt plaats met een Safaribus of Safaritruck, open en/of gesloten 4x4 of combinaties van verschillende voertuigen. Dit kan per reis verschillen.

Kijk in de routebeschrijvingen voor alle details of neem contact op met Tongasabi via het formulier of bel 035-7600417.

Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis