Tel:035-7600417
Email:info@tongasabi.com
Banner

Comfortabele Reizen

De Tongasabi comfortabele safari reizen zijn Afrika reizen die gebruik maken van eenvoudige maar goede accommodaties zoals 2-3 sterren B&B, hotels en lodges. Ook wordt er gebruik gemaakt van self catering accommodaties in bijvoorbeeld de National Parks waarbij de gids en/of assistent kok de maaltijden verzorgen. Voorbeelden van dat soort accommodaties zijn de chalets en rondavels in het Mapungubwe National Park, Hluhluwe/Umfolozi of het Kruger National Park in Zuid-Afrika.

Ons complete aanbod comfortabele reizen

In Namibië bijvoorbeeld het bijzondere Desert Camp dat bij de zandduinen van Sossusvlei ligt. Ook vaste accommodaties in de rest camps (Halali, Namutoni en Okaukeujo) van het Etosha National Park vallen in het segment comfortabel. Eenvoudige maar goede accommodaties in Livingstone zoals de Maramba Lodge, Zambezi Waterfront en Maramba Lodge lodge worden gebruikt tijdens de comfortabele safari reizen.

Deze vorm van reizen in Zuidelijk Afrika is de ideale combinatie als u een betaalbare, goede en comfortabele Afrika reis zoekt. Zoekt u meer comfort kijk dan bij de luxe en exclusieve reizen. Wilt u liever kamperen dan zijn de meer eenvoudige (en voordelige) kampeersafari’s het beste alternatief voor uw Afrika reis.

Een aantal van onze kampeersafari’s zijn ook meer comfortabel, bij deze reizen wordt gebruik gemaakt van grotere tenten en stretchers met matrasjes. Het comfort van de comfortabele Afrika reizen ligt tussen onze meer eenvoudige kampeersafari’s en de meer luxe en exclusieve reizen uit ons luxe Afrika reizen aanbod.

Uitgelicht
Uitgelicht
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis